پزشکی آیا جنس ظرف غذا برسلامتی اهمیت دارد؟

  • نویسنده موضوع Faranak
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 363
  • کاربران تگ شده هیچ

Faranak

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
26/7/17
ارسالی‌ها
441
پسندها
3,287
امتیازها
17,773
مدال‌ها
5
سطح
10
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
۱- ظروف سفالی :
از محاسن این ظرفها این است که اولا سبک هستند و ثانیا میتوان انها رادرمایکروفر گذاشت و همچنین قیمت مناسبی نیز دارند ولی هنگام استفاده ازاین ظروف این نکته قابل یاداوری است که رنگ ابی ظروف سفالی حاوی ترکیبات سرب بوده خطر مسمومیت با سرب را در مادر وجنین زیاد میکند.

2- ظروف مسی:
حسن ظروف مسی این است که غذا در ان خوب می پزد وچون مس عایق حرارتی خوبی است و به راحتی میتوان پخت وپز را با ان کنترل کرد.
بدن یک خانم باردار به مقدار کم به مس نیاز دارد ولی مقدار بیشتر ایجاد مسمومیت میکند.سازمان غذاودارو امریکا نسبت به استفاده از ظروف مسی بدون پوشش هشدارداده است زیرامس وارد غذاشده وایجاد مسمومیت واسهال واستفراغ میکند.از پختن غذاهای اسیدی نیز در ظروف مسی باید جدا پرهیز کرد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Faranak

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا