غذای ملل دستور پخت فیله‌ی ماهی سالمون پوشیده از پسته یا بادام

  • نویسنده موضوع Gԋαȥαʅ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 394
  • کاربران تگ شده هیچ

Gԋαȥαʅ

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
5/12/17
ارسالی‌ها
1,639
پسندها
1,775
امتیازها
17,973
مدال‌ها
2
سطح
6
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
فیله‌ی ماهی سالمون پوشیده از پسته یا بادام
Pistachio-Crusted-Salmon-Recipe.jpg


تهیه‌ی این غذا تقریبا ۲۰ دقیقه زمان می‌برد و مقادیر زیر برای ۴ نفر کافی است.

ترکیبات:
  • نصف فنجان بادام یا پسته؛
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری؛
  • ۱ قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده‌شده؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک دریا و فلفل سیاه؛
  • ۴ فیله‌ی ماهی سالمون؛
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل؛
  • ۴ فنجان اسفناج.
دستور تهیه:
۱. پسته یا بادام را به‌کمک آسیاب یا غذاساز ریز کنید.

۲. پسته یا بادام خردشده، جعفری خردشده، پوست لیموترش رنده‌شده و نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مخلوط کنید.

۳. دو طرف ماهی را در این مخلوط بمالید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا