دانشمندان علت بوی نامطبوع "پنیر" را کشف کردند

  • نویسنده موضوع Roshanak_QW
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 95
  • کاربران تگ شده هیچ

Roshanak_QW

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
25/6/20
ارسالی‌ها
10,013
پسندها
23,077
امتیازها
78,373
مدال‌ها
56
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
5f97dec3d0494_5f97dec3d0499

دانشمندان "دانشگاه تافتس" آمریکا در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند علت بوی نامطبوع "پنیر" این است که این خوراکی به میکروب‌ها کمک می‌کند تا با باکتری‌هایی که سبب رسیدن آن می‌شوند، در ارتباط باشند.

محققان دانشگاه تافتس کشف کردند که این باکتری‌ها به ترکیبات آلی فرار(VOC) که توسط قارچ‌ها در پوسته تولید شده و در هوا آزاد می‌شوند، پاسخ می‌دهند و طعم‌های خوشمزه‌ای را که در پنیر یافت می‌شود،تولید می‌کنند. ترکیبی از باکتری‌ها، مخمرها و قارچ‌ها در عطر و طعم پنیر نقش بسیار مهمی دارند، بنابراین کارشناسان می‌گویند کشف چگونگی کنترل اکوسیستم میکروبی یک موفقیت در هنر تولید پنیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا