دانشمندان مزه ششم را کشف کردند!

  • نویسنده موضوع atna.vtndst
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 289
  • کاربران تگ شده هیچ

atna.vtndst

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
21/5/18
ارسالی‌ها
325
پسندها
979
امتیازها
10,773
مدال‌ها
3
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
دانشمندان مزه ششم را کشف کردند!


شور، شیرین، ترش، تلخ، اومامی و … نشاسته ای؟ دانشمندان شواهدی را کشف کرده اند که نشان می دهد انسان می تواند یک مزه ششم را از غذاهای غنی از کربوهیدرات دریافت کند. این کشف نه تنها می تواند نشان دهنده یک طعم جدید اضافه شده به لیست مزه ها – که در حال حاضر شامل شور، شیرین، ترش، تلخ و اومامی می باشد – باشد، بلکه می تواند توضیح دهد که چرا ما غذاهای نشاسته دار را آنقدر دوست داریم.


انسان می تواند یک مزه ششم را از غذاهای غنی از کربوهیدرات دریافت کند

جویون لیم سرپرست تحقیقات می گوید:« من باور دارم که به همین دلیل است که مردم کربوهیدرات های پیچیده را ترجیح می دهند. شیرینی در کوتاه مدت طعم عالی ای دارد، اما اگر به شما شکلات و نان پیشنهاد شود، احتمالا مقداری کمی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : atna.vtndst

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا