غذای محلی غذای محلی کاشان

  • نویسنده موضوع DELNAZ_N (TARANEH)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 211
  • کاربران تگ شده هیچ

DELNAZ_N (TARANEH)

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/3/21
ارسالی‌ها
1,652
پسندها
13,046
امتیازها
35,373
مدال‌ها
17
سطح
20
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

آبگوشت به

کسی انتظارش را هم احتمالا نخواهد اشت که داخل آبگوشت می‌توان رب انار هم ریخت. کاشانی‌ها آبگوشت پرطرفدار خودشان را با به و رب انار درست می‌کنند. برای این غذا یک به را چهار قاچ کرده و هسته‌هایش را در می‌آورند و بعد با گوشت و حبوبات داخل قابلمه می‌گذارند تا بپزد. در نهایت بعد از پخت به آن رب و نمک اضافه می‌کنند و در پایان آب آن را جدا می‌خورند و مخلوط گوشت را بعد از کوبیدن با گوشت‌کوب، با نان سرو می‌کنند.

نخودآله

نخودآله همان خورش قیمه کاشانی‌هاست. این غذا بین یزدی‌ها هم طرفدار دارد و به آن قیمه یزدی می‌گویند. شیوه پخت این خورش، شبیه به همان قیمه است،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
7
بازدیدها
102
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
56
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
35
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
47
پاسخ‌ها
8
بازدیدها
54
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
39
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
36
عقب
بالا