غذای محلی غذای محلی بوشهر

  • نویسنده موضوع DELNAZ_N (TARANEH)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 228
  • کاربران تگ شده هیچ

DELNAZ_N (TARANEH)

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
25/3/21
ارسالی‌ها
1,652
پسندها
13,040
امتیازها
35,373
مدال‌ها
17
سطح
20
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
میگو پلو
میگو پلو یکی دیگر از غذاهایی سنتی و محلی و مورد علاقه مردم استان بوشهر بخصوص در سواحل است.
در این غذا میگو همراه با سبزیجات و ادویه‌جات مورد نیاز سرخ می‌شود و لابه‌لای برنج قرار می‌گیرد
غذای دیگر نیز میگوی سوخاری است که دارای ارزش غذایی بسیار زیادی است و برای تهیه آن میگو به موادی همچون تخم‌مرغ، آرد سوخاری، جوش شیرین، زعفران و نمک آغشته می‌شود و سپس در روغن سرخ می‌شود.
مجبوس
مجبوس یا مکبوس از غذاهایی که ریشه عربی دارد و از مخلوط پلو با ادویه‌های مختلف به همراه مرغ درست می‌شود.

این غذا از محبوبیت بسیار زیادی در جنوب استان بوشهر برخوردار است.

برای پختن مجبوس از موادی همچون برنج، مرغ، پیاز، گوجه فرنگی و ادویه‌جات مختلف استفاده می‌شود.
مُی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
7
بازدیدها
91
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
51
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
35
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
45
پاسخ‌ها
8
بازدیدها
53
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
37
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
35
عقب
بالا