فنی استفاده از بخاری بسیار گرم برای ضدعفونی کارخانجات تولید غذای خشک

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

سرپرست تالار درسی و دانشجویی + نقاش انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
6,894
پسندها
9,480
امتیازها
55,373
مدال‌ها
32
سطح
17
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
استفاده از بخار بسیار گرم برای ضدعفونی کارخانجات تولید غذای خشک

تهران- ایرنا- محققان دانشگاه «کورنل» (آمریکا) در حال تولید یک ابزار و روش جدید (بخار خشک به شدت داغ) برای از بین بردن پاتوژن‌های مرگبار در کارخانجات فراوری غذاهای خشک هستند.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از «فود سیفتی نیوز» (اخبار سلامت غذا)، به این علت که ضدعفونی کردن تجهیزات در برخی از کارخانه‌های تولیدی خشک با آب امکان‌پذیر نیست، «آبیگیل اسنایدر» پژوهشگر و استاد علوم غذایی، در حال آزمایش امکان استفاده از بخار به شدت داغ برای تمیز کردن این محیط ها است.
اسنایدر گفت: تمیزکاری و بهداشتی کردن در (محل) فراوری غذاهای خشک یک چالش است زیرا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا