بسته بندی مواد غذایی با استفاده از پوست خرچنگ و فیبر درختان

ســـحرپــروانـہ

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
30/6/18
ارسالی‌ها
2,143
پسندها
4,402
امتیازها
30,973
مدال‌ها
16
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
9705-54t226.jpg

محققان انستیتوی فنی جورجیای آمریکا با استفاده از پوست خرچنگ و فیبر درختان ماده جدیدی را ساختند که جایگزین مناسبی برای بسته بندی پلاستیکی مواد غذایی محسوب می شود.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری اسوشیتدپرس، میزان نفوذپذیری این ماده جدید در برابر اکسیژن در مقایسه با برخی از انواع پلی اتیلن ترفتالات (PET) که متداولترین نوع پلاستیک مورد استفاده در صنایع بسته بندی مواد غذایی است، 67 درصد کمتر بوده و در نتیجه این ماده گزینه بسیار مناسبی برای نگهداری مواد غذایی برای مدت طولانی محسوب می شود.



سلولز و کیتین متداول ترین انواع پلیمر زیستی موجود در طبیعت هستند. محققان به منظور به کارگیری این مواد برای بسته بندی ابتدا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا