قلب و عروق آجیلی که مرگ را بر اثر بیماری های قلبی و عروقی کاهش می دهد

  • نویسنده موضوع فاطم
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 169
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطم

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
18/2/19
ارسالی‌ها
6,987
پسندها
45,938
امتیازها
96,873
مدال‌ها
28
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
با استناد به گزارش علمی انجمن اروپایی کاردیولوژی اروپا، مصرف منظم آجیل شیرین خطر مرگ بر اثر بیماری‌های قلب و عروق را کاهش می‌دهد.

شایان ذکر است که بر طبق پژوهش‌های محققان ایرانی مصرف آجیل شیرین دو بار در هفته تا ۱۷ درصد احتمال مرگ بر اثر بیمار یهای قلب و عروق را کاهش می‌دهد.

متخصصان ۱۲ سال بر تغذیه ۵۵۰۰ نفر در سن بالای ۳۵ سال نظارت کرده و هر دوسال یکبار در باره تغذیه آن‌ها از افراد تحت نظر و اعضای خانواده آن‌ها سوال کردند. با وجود سن و جنس و فعالیت متفاوت فیزیکی آنها، محققان متوجه ارتباط وضعیت جسمانی آن‌ها با مصرف فندق، گردو و بادام در تغذیه روزانه آن‌ها شدند.

دکتر محمدی‌فرد یکی از شرکت کنندگان این تحقیق متذکر شد که آجیل خام و شیرین و نه شور بهترین تأثیر را بر سلامتی می‌گذارد.
 

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا