کاهش ۴۹ درصدی مرگ و میر بر اثر بیماری مزمن کبدی با مصرف قهوه

  • نویسنده موضوع Billie
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 125
  • کاربران تگ شده هیچ

Billie

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
25/11/20
ارسالی‌ها
1,041
پسندها
8,876
امتیازها
26,673
مدال‌ها
13
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
براساس مطالعه‌ای که در مجله‌ی "BMC Public Health" منتشر شده است نوشیدن قهوه کافئین‌دار یا بدون کافئین(آسیاب شده یا قهوه فوری) می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن کبدی را کاهش دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از یورک آلرت، محققان دانشگاه ساوتهمپتون(Southampton) و ادینبرو (Edinburgh) در انگلیس دریافتند که نوشیدن همه‌ی انواع قهوه می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های مزمن کبدی و فوت در اثر این بیماری‌ها جلوگیری کند. این در صورت مصرف حداکثر سه تا چهار لیوان قهوه در روز است.نویسندگان این مقاله به بررسی داده‌های زیستی متعلق به ۴۹۵ هزار و ۵۸۵ نفر از افرادی که قهوه مصرف می‌کردند پرداختند. این افراد طی ۱۰.۷ سال تحت نظر بودند تا مشخص شود چه افرادی مبتلا به بیماری مزمن کبدی و بیماری‌های مرتبط با آن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Billie

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا