گندمی که می‌تواند ابتلا به سرطان را کاهش دهد

  • نویسنده موضوع MAH_BANO
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 71
  • کاربران تگ شده هیچ

MAH_BANO

سرپرست تالار اخبار و کامپیوتر
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
11/1/23
ارسالی‌ها
4,081
پسندها
8,616
امتیازها
41,473
مدال‌ها
23
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
پژوهشگران بریتانیایی، نوعی گندم اصلاح‌شده ژنتیکی پرورش داده‌اند که هنگام پخت، ماده سرطان‌زای کمتری را تولید می‌کند.

به نقل از نیو ساینتیست، نخستین آزمایش‌های مزرعه‌ای یک نوع گندم اصلاح‌شده ژنتیکی نشان می‌دهد که این محصول هنگام پخت، ترکیب سرطان‌زای «آکریل‌آمید»(Acrylamide) را کمتر تولید می‌کند.

اگرچه آکریل‌آمید موجود در غذا، برای بیشتر مردم نگرانی زیادی ندارد اما بسیاری از کشورها محدودیت‌هایی را برای میزان مجاز آکریل‌آمید در غذاهای فرآوری‌شده تعیین کرده‌اند. بنابراین، برخی از تولیدکنندگان به کاهش سطح آن در محصولاتی مانند نان، بیسکویت و شیرینی علاقمند هستند.
هنگامی که آمینواسید «آسپاراژین»(Asparagine) که به ویژه در غذاهای نشاسته‌ای وجود دارد، در دمای بالا حرارت می‌بیند،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : MAH_BANO

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا