غذای محلی به پلو

  • نویسنده موضوع SETAREH LOTFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 70
  • کاربران تگ شده هیچ

SETAREH LOTFI

نویسنده افتخاری + مدیر بازنشسته
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,191
پسندها
31,391
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
19
سطح
34
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه به پلو اصفهانی مجلسی
به پلو اصفهانی یکی از غذاهای خوشمزه اصفهان است که می توانید به عنوان تنوع در سبد غذایی خانواده آن را قرار دهید.
به پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار اصفهان است. به پلو اصفهانی غذای معروف اصفهانی است که بسیار مقوی است که برای تهیه آن از مواد متنوعی استفاده می شود. شما میتوانید به پلو بدون گوشت، به پلو با هویچ، به پلو با مرغ چرخ کرده یا ریش شده و همراه با تکه های گوشت تهیه کنید.



اضافه کردن گوشت به پلو کاملا دل به خواهی است. در صورتی که میخواهید به پلو مجلسی درست کنید میتوانید آن را به صورت قالبی دربیاورید ، یا این که تکه های گوشت و مرغ را جداگانه بپزید و کنار برنج سرو نمایید و رویش را با برنج رعفرانی تزئین نموده و به همراه سالاد میل نمایید.



به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : SETAREH LOTFI

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
6
بازدیدها
41
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
98
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
103
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
150
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
90
عقب
بالا