غذای محلی خورش قیمه یزدی

  • نویسنده موضوع SETAREH LOTFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 78
  • کاربران تگ شده هیچ

SETAREH LOTFI

نویسنده افتخاری + مدیر بازنشسته
نویسنده افتخاری
تاریخ ثبت‌نام
13/7/19
ارسالی‌ها
5,191
پسندها
31,389
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
19
سطح
34
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
یزدی ها در خورش قیمه به جای لپه و سیب زمینی، نخود می ریزند، البته باید گفت که خوردن این سبک خورش قیمه هم لطف خودش را دارد.
دستور پخت خورش قیمه یزدی
خورشت قیمه از غذاهای معروف و اصیل ایرانی است و همانند خورش قورمه سبزی ، خورشت کرفس، فسنجون ، آبگوشت و خیلی از غذاهای پرطرفدار ایرانی در شهر های مختلف به مدل های متفاوتی پخت می شود. خورشت قیمه عربی ، قیمه بوشهری ، قیمه مشهدی ، قیمه یزدی از جمله قیمه هایی هستند که در مناطق مختلف طبخ میشوند. در این مطلب با طرز تهیه خورش قیمه یزدی آشنا میشویم که یک غذای محلی یزدی است و با گوشت، نخود لپه شده، زعفران، پیاز سرخ شده و ادویه جات درست می شود.

مواد لازم برای خورش قیمه یزدی
گوشت خردشده :600 گرم
نخود لپه شده :500 گرم
روغن جامد یا کره :دو قاشق سوپخوری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : SETAREH LOTFI

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
82
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
107
  • قفل شده
غذای مدرن خورش قیمه
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
818
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
32
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
68
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
63
عقب
بالا