قلب و عروق کاهش ریسک بیماری قلبی با مصرف ماهی های چرب ...

  • نویسنده موضوع Deli_D
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 412
  • کاربران تگ شده هیچ

Deli_D

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2/3/18
ارسالی‌ها
694
پسندها
19,337
امتیازها
46,373
مدال‌ها
20
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

محققان عنوان می کنند مصرف چهار وعده ماهی چرب در هفته به افزایش میزان کلسترول خوب و پیشگیری از بیماری قلبی کمک می کند.
به گزارش مهر، یافته ها نشان داد ماهی های چرب موجب افزایش اندازه و ترکیب لیپید ذرات HDL (کلسترول خوب) در افراد مبتلا به اختلال متابولیسم گلوکز می شود.
همچنین مصرف روزانه ۳۰ ml روغن کاملینا در کاهش ذرات مضر کلسترول بد یا LDL مفید است؛ روغن کاملینا سرشار از اسید آلفا-لینولنیک است که یک اسیدچرب امگا۳ ضروری محسوب می شود.
لیپوپروتئین LDL پیش عامل ابتلا به LDL است. مطالعات قبلی نشان داده اند که اسیدهای چرب امگا۳ با زنجیره طویل که در ماهی یافت می شوند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا