زیست مخمر و انواع آن

زهـرا دُلاریـᥫ᭡

سرپرست بازنشسته درسی + نقاش انجمن
هنرمند انجمن
تاریخ ثبت‌نام
21/8/19
ارسالی‌ها
6,895
پسندها
9,499
امتیازها
55,373
مدال‌ها
32
سطح
17
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مُخَمِّرها دسته‌ای از یوکاریوت‌ های تک‌سلولی هستند که در فرمانرو قارچ‌ها و شاخه آسکومیست‌ها دسته بندی می‌شوند. معروف‌ترین آنها ساکارومایسس سرویزیه است، که به نام مخمر نان نیز معروف است و در تخمیر الکلی خمیر نان و آبجو و دیگر منابع کربوهیدراتی نقش دارد. در طی این فرایند مخمر با تغذیه از قند الکل و دی اکسید کربن تولید میکند.

تاریخچه مخمر
کلمه مخمر با ریشه هند و اروپایی به معنی جوش یا حباب میباشد. پاستور نشان داد که اضافه شدن حباب اکسیژن به محیط مایع مخمر، رشد سلولی را افزایش میدهد. اما تخمیر مهار میگردد. این مشاهده بعدها به عنوان اثر پاستور نامیده شد.

مخمرها از ترکیبات ارگانیک به عنوان منبع انرژی استفاده می کنند و برای رشد نیاز به نور خورشید ندارند. کربن مورد نیاز مخمرها از قندهای هگزوز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : زهـرا دُلاریـᥫ᭡

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا