پیش غذا طرز تهیه شارلوت الویه

  • نویسنده موضوع Emmett
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 69
  • کاربران تگ شده هیچ

Emmett

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
9/3/21
ارسالی‌ها
1,085
پسندها
3,711
امتیازها
19,173
مدال‌ها
12
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
شارلوت الویه یکی از انواع فینگرفودها می باشد که بسیار جذاب و مجلسی است و با سالاد معروف الویه تهیه می شود این ایده غذا از شارلوت که یک دسر فرانسوی می باشد گرفته شده است و با نان باگت و پنیر ورقه ای ظاهر بسیار خوبی پیدا می کند اگر به دنبال سرو متفاوت سالاد الویه هستید می توانید شارلوت الویه را تهیه کنید این غذا نیازی به قالب خاصی ندارد ولی اگر دوست دارید ظاهر جذاب تری داشته باشد از قالب های شیفون و یا میان تهی ساده استفاده کنید. برای تهیه این غذا باید ابتدا سالاد الویه خوشمزه را تهیه و بعد به سراع شارلوت برویم. امروز در پارسی دی شارلوت الویه شیک و مجلسی با نان باگت را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شارلوت الویه

سیب زمینی ۳ عددتخم مرغ ۲ عددسـ*ـینه مرغ ۲...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Emmett

Emmett

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
9/3/21
ارسالی‌ها
1,085
پسندها
3,711
امتیازها
19,173
مدال‌ها
12
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
مرحله اول: تهیه الویه

ابتدا برای تهیه این غذا باید الویه را جداگانه تهیه کنید برای این کار سیب زمینی و هویج و تخم مرغ را هر کدام را جداگانه آبپز کنید سپس مرغ را به همراه پیاز و برگ بو ادویه و نمک آبپز و بعد ریش ریش یا پوره کنید و بعد داخل یک کاسه بزرگ سیب زمینی رنده شده و تخم مرغ و هویج خرد شده و مرغ خیارشور خرد شده را مخلوط کنید و داخل یک کاسه دیگر سس مایونز را به اندازه دلخواه با ماست و ادویه و نمک مخلوط کنید و روی مواد الویه بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود سپس داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند و کمی خنک شود.



مرحله دوم: آماده سازی نان باگت

نان باگت که باید تازه تازه باشد از یک طرف با چاقو اره ای برش بزنید و آن را باز کنید سپس با وردنه خوب پهن و صاف کنید سپس با قاشق کمی سس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Emmett

Emmett

کاربر سایت
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
9/3/21
ارسالی‌ها
1,085
پسندها
3,711
امتیازها
19,173
مدال‌ها
12
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله سوم: افزودن کالباس

حالا روی نان باگت پهن شده یک عدد ورقه کالباس با پنیر قرار دهید و از طول نان شروع به رول کردن کنید این مرحله را به دقت و با فشردگی نان انجام دهید تا لایه مسنجمی داشته باشید سپس نان رول شده را داخل سلفون بپچانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.







مرحله چهارم: تهیه شارلوت

رول نان ها را از یخچال خارج کنید و با چاقو تیز به اندازه ۲ سانت برش بزنید سپس یک کاسه گود را انتخاب کنید و سلفون بکشید و بعد کف و دیوار کاسه را با رولت نان ها خوب پوشش دهید و بعد قسمت میانی یعنی مرکز را که خالی است را با الویه تهیه شده پر کنید.



مرحله پنجم: تهیه شارلوت الویه

در ادامه رو الویه را یک لایه با برش های نان رولت خوب بپوشانید و روی مواد سلفون کشیده و به مدت ۲...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Emmett

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
63
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
105
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
105
پاسخ‌ها
11
بازدیدها
128
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
108
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
55
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
100
عقب
بالا