گیاه گیاه ریحان

  • نویسنده موضوع .sun.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 111
  • کاربران تگ شده هیچ

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,132
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
fresh-basil-herb-in-pot-370x208.jpg

ریحان (Ocimum basilicum)، که به آن ریحان شیرین نیز می گویند، گیاهی یک ساله از خانواده نعناع (Lamiaceae) است که برای برگ های معطر آن رشد می کند. ریحان احتمالا بومی هند است و به طور گسترده ای به عنوان یک گیاه آشپزخانه پرورش می یابد. از برگ ها به صورت تازه یا خشک برای طعم دادن به گوشت، ماهی، سالاد و سس استفاده می شود. چای ریحان یک محرک است.

برگ های ریحان براق و بیضی شکل، با لبه های صاف یا کمی دندانه دار هستند که معمولاً کمی خمیده می شوند. برگها به صورت مخالف در امتداد ساقه های مربع قرار گرفته اند. گلهای کوچک در دسته های انتهایی قرار دارند و رنگ آنها از سفید تا سرخابی متغیر است. این گیاه به شدت به سرما حساس است و در آب و هوای گرم بهترین رشد را دارد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,132
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

انواع ریحان​

بیش از 150 گونه ریحان در سراسر جهان رشد می کند. تصور می شود این گیاه بومی هند است و در آشپزی مدیترانه ای بسیار محبوب است. گیاه ریحان که بیشتر با آشپزی مدیترانه ای مرتبط است، اما در غذاهای آسیایی نیز بسیار رایج است، عطر و طعم شیرین و قوی دارد. سه نوع مدیترانه ای اصلی وجود دارد: شیرین، با برگ های سبز بزرگ – یونانی، با برگ های کوچکتر و ته رنگ فلفلی و بنفش که برگ های تیره آن طعم ملایم تری دارند.

گونه های آسیایی شامل ریحان لیمو است که دارای نت مرکبات و برگ های کوچکتر است. تایلندی، مانند ریحان شیرین، اما قوی تر و ریحان مقدس، تند و تند، و غیر معمول از این جهت که بهتر است پخته شود، نه خام

ریحان شیرین:

پرکاربردترین و محبوب ترین ریحان است که به دلیل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,132
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
variety-of-basil.jpg

کاربردهای دارویی ریحان​

ریحان معمولا برای مشکلات معده مانند اسپاسم، از دست دادن اشتها، گاز روده، اسهال، یبوست و بسیاری از شرایط دیگر استفاده می شود، اما هیچ مدرک علمی خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد. ریحان می تواند سردرد، تنش عصبی، ناراحتی معده، حالت تهوع، گلودرد و سرفه را کاهش دهد. این منبع عالی از ویتامین های A و K است. منبع خوبی از ویتامین C و منگنز؛ و سرشار از آنتی اکسیدان و خواص ضد باکتریایی است. ریحان حاوی مواد شیمیایی زیادی است. این مواد شیمیایی ممکن است باکتری ها و قارچ ها را از بین ببرند. مواد شیمیایی موجود در ریحان ممکن است علائم دستگاه گوارش را کاهش دهد.

اشکال رایج

گیاه تازه، گیاه خشک، عصاره، تنتور و چای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,132
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
herbal-medicine-capsule-with-basil.jpg

پرورش ریحان​

رشد ریحان آسان است، اما فقط در تابستان در فضای باز رشد می کند – و فقط زمانی که خاک به خوبی گرم شد – پس بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

اگر قصد دارید پستو درست کنید، چندین گیاه بکارید. برای استفاده های دیگر، یک یا دو گیاه ریحان مقدار زیادی محصول می دهد. ریحان یک گیاه معطر و با هوای گرم است که در بسیاری از غذاها از جمله پستوی خانگی محبوب طعم فوق العاده ای دارد! بعد از اینکه تمام خطر یخبندان از بین رفت و خاک گرم شد، بذرها یا نشاها را بکارید و در عرض چند هفته محصول فراوانی به بار خواهد آورد. برداشت برگ ها را ادامه دهید تا گیاه قوی بماند.

زمان کاشت ریحان​

6 هفته قبل از آخرین یخبندان بهاری، بذرها را در داخل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,132
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
female-farmer-harvesting-some-fresh-basils.jpg

چگونه ریحان را پرورش دهیم​

مطمئن شوید که خاک مرطوب است. گیاهان ریحان رطوبت را دوست دارند. اگر در یک منطقه گرم زندگی می کنید، از مالچ در اطراف گیاهان استفاده کنید (مالچ به حفظ رطوبت و سرکوب علف های هرز کمک می کند). در فصل های خشک تابستان، گیاهان را آزادانه آبیاری کنید.

پس از اینکه نهال ها شش برگ اول خود را تولید کردند، تا بالای مجموعه دوم هرس کنید. این باعث می شود گیاهان شروع به شاخه شدن کنند و در نتیجه برگ های بیشتری برای برداشت تولید می شود. هر بار که یک شاخه شش تا هشت برگ دارد، هرس شاخه ها را به اولین مجموعه برگ خود تکرار کنید.

پس از حدود 6 هفته، ساقه مرکزی را بچسبانید تا از گلدهی زودرس جلوگیری کنید. اگر گلها رشد کردند، فقط آنها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

.sun.

مدیر بازنشسته چت
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,323
پسندها
21,132
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
close-up-womans-hand-picking-leaves-of-basil-greenery-home-gardening-on-kitchen-pots.jpg

نحوه نگهداری ریحان​

بهترین روش برای نگهداری ریحان انجماد است. یخ زدن باعث می شود که گیاه بخش خوبی از طعم خود را از دست ندهد. برای انجماد سریع ریحان، برگ‌های کامل یا خرد شده را در کیسه‌های پلاستیکی دربسته بسته بندی کنید، سپس در فریزر قرار دهید.

روش دیگر نگهداری، خشک کردن ریحان است (اگرچه مقداری از طعم آن از بین می رود). برگ ها را از ساقه جدا کرده و در مکانی با تهویه مناسب و سایه قرار دهید. پس از 3 تا 4 روز، اگر گیاهان کاملاً خشک نشدند، آنها را در فر با کمترین درجه حرارت در حالی که در آن کمی باز است قرار دهید. به یاد داشته باشید که برگها را بچرخانید (برای خشک شدن یکسان) و مرتباً آنها را بررسی کنید. درباره خشک کردن ریحان، گوجه فرنگی و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .sun.

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا