- تاریخ ثبتنام
- 17/10/23
- ارسالیها
- 292
- پسندها
- 3,090
- امتیازها
- 16,513
- مدالها
- 15
سطح
11
- نویسنده موضوع
- #1
گام اول
اولین گام برای داشتن چای خوش طعم و عطر، این است که بدانید عامل اصلی طعم و عطر چای چیست! بو و مزه چای بخاطر وجود عصاره ای در برگ های چای میباشد. این عصاره، با شکستن برگ ها و حرارت دیدن آنها، از چای خارج میشود. دقت کنید تا حد امکان، برگ های چای خرد شده را دم نکنید. این برگ ها، عطر و طعم خود را از دست داده اند و اغلب، حاوی عصاره های غیر طبیعی هستند. همچنین توجه داشته باشید که گرما، رطوبت و نور دشمن اصلی در نگهداری چای هستند. برای همین، از نگهداری چای در کنار سماور خودداری کنید. بعلاوه چای براحتی عطر مواد تند را جذب میکند و با گذشت زمان عطر خود را از دست میدهد. به همین دلیل، از قرار دادن چای کنار ادویه جات بپرهیزید.[IMG alt="اصول و تکنیک های دم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.