آموزشی نکات دم کردن چای خوش طعم

  • نویسنده موضوع KAYRA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 82
  • کاربران تگ شده هیچ

KAYRA

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/10/23
ارسالی‌ها
292
پسندها
3,090
امتیازها
16,513
مدال‌ها
15
سطح
11
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

گام اول​

اولین گام برای داشتن چای خوش طعم و عطر، این است که بدانید عامل اصلی طعم و عطر چای چیست! بو و مزه چای بخاطر وجود عصاره ای در برگ های چای میباشد. این عصاره، با شکستن برگ ها و حرارت دیدن آنها، از چای خارج میشود. دقت کنید تا حد امکان، برگ های چای خرد شده را دم نکنید. این برگ ها، عطر و طعم خود را از دست داده اند و اغلب، حاوی عصاره های غیر طبیعی هستند. همچنین توجه داشته باشید که گرما، رطوبت و نور دشمن اصلی در نگهداری چای هستند. برای همین، از نگهداری چای در کنار سماور خودداری کنید. بعلاوه چای براحتی عطر مواد تند را جذب میکند و با گذشت زمان عطر خود را از دست میدهد. به همین دلیل، از قرار دادن چای کنار ادویه جات بپرهیزید.



[IMG alt="اصول و تکنیک های دم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : KAYRA
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا