سلام! به انجمن رمان نویسی یک رمان خوش آمدید.

جهت استفاده از امکانات مجموعه ثبت نام کنید.

یا ثبت‌نام

غذای مدرن غذای مدرن | طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

  • نویسنده موضوع .Mobina.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 8
  • بازدیدها 74
  • کاربران تگ شده هیچ

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
16
 
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,878
پسندها
9,519
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
محل سکونت
وسط کتابا
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ با خمیر آماده بدون فر بدون قارچ ساده در ماهیتابه خانگی در توستر ایتالیایی تنوری


مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۵۰۰ گرم
قارچ۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
سس کچاپ یا سس پیتزا۲ قاشق غذاخوری
خمیر پیتزا۲ عدد
پنیر پیتزا۴۰۰ گرم
آویشننصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
16
 
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,878
پسندها
9,519
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
محل سکونت
وسط کتابا
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه انواع پیتزا اولین کاری که باید انجام دهیم آماده کردن خمیر پیتزا است، به سلیقه خود می توانید خمیر پیتزا را به صورت حاضری یا خانگی تهیه کنید. برای داشتن پیتزای خوشمزه تر آماده کردن خمیر پیتزا به روش خانگی توصیه می شود.
 

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
16
 
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,878
پسندها
9,519
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
محل سکونت
وسط کتابا
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3

مرحله دوم​

در این مرحله گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ، پیاز و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریع به جوش بیاید، پس از اینکه آب جوش آمد حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم.
 

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
16
 
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,878
پسندها
9,519
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
محل سکونت
وسط کتابا
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4

مرحله سوم​

حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخت کامل و تمام شدن آب درون قابلمه لازم است. حتما اجازه دهید آب مرغ به طور کامل به خورد مرغ برود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید. پس از اینکه مرغ کمی سرد شد آنرا به صورت نگینی یا ریش ریش خرد می کنیم.
 

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
16
 
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,878
پسندها
9,519
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
محل سکونت
وسط کتابا
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5

مرحله چهارم​

در این مرحله فلفل دلمه را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقدار خیلی کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا کیم نرم شود، در ادامه قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده ( یک چهارم از قارچ را نگه می داریم ) و به فلفل دلمه ای اضافه می کنیم.
 

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
16
 
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,878
پسندها
9,519
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
محل سکونت
وسط کتابا
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6

مرحله پنجم​

حالا قارچ را به همراه فلفل دلمه ای چند دقیقه تفت می دهیم تا قارچ آب بیندازد و آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود. پس از اینکه آب موجود در تابه تبخیر شد ممرغ های خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه می کنیم.
 

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
16
 
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,878
پسندها
9,519
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
محل سکونت
وسط کتابا
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7

مرحله ششم​

پس از دو دقیقه تفت دادن تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. حالا خمیر های پیتزا را داخل ظرف مخصوص پیتزا قرار می دهیم و روی هر خمیر پیتزا ۱ قاشق غذاخوری از سس کچاپ یا سس پیتزا می ریزیم و روی سطح خمیر پخشش می کنیم.
 

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
16
 
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,878
پسندها
9,519
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
محل سکونت
وسط کتابا
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8

مرحله هفتم​

در این مرحله کمی پنیر پیتزا روی سس می ریزیم و روی سطح کار پخش می کنیم. حالا از مخلوط مرغ و قارچ روی پنیر پیتزا می ریزیم و در پاین روی سطح پیتزا را با پنیر پیتزا پر می کنیم. قارچ هایی که نگه داشتیم را روی سطح پنیر با ترتیب زیبا می چینیم.
 

.Mobina.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
16
 
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,878
پسندها
9,519
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
محل سکونت
وسط کتابا
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9

مرحله هشتم​

فلفل دلمه ای رنگی هم باعث زیباتر شدن پیتز می شود. حالا پیتزاها را داخل فر که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اماده شوند. برای طلایی شدن پنیر روی پیتزاها هم دو دقیقه گریل را روشن می کنیم.

منبع: چی شی
 
عقب
بالا