دسر دسر | حلوا شیره انگور

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه حلوا با شیره انگور , حلوا با شیره انگور نی نی سایت , حلوای شیره انگور هانی شف گیلان , xvc jidi pg h advi hk  v

حلوای شیره انگور یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که رنگی تیره تر نسبت به حلوای زعفرانی دارد
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مواد لازم حلوا شیره انگور
آرد سفید۱ لیوان
روغن مایع¾ لیوان
شیره انگور½ لیوان
گلاب۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
پودر هل (اختیاری)½ قاشق چایخوری
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3

مرحله اول​

ابتدا شیره انگور را به همراه زعفران دم کرده، پودر هل و گلاب را با هم در یک ظرف مناسب می ریزیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست و مخلوط شوند. در ادامه آرد را الک می کنیم و داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم​

حالا آرد را به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی ان گرفته شود و رنگش مایل به قهوه ای کمرنگ شود، حالا آرد را مجددا الک می کنیم و کنار می گذاریم. حالا روغن را داخل یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا داغ شود.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4

مرحله سوم​

حالا آرد را به روغن داغ اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا آرد و روغن با هم به خوبی مخلوط شوند، در این مرحله باید در حدی مواد را مخلوط کنیم که آرد و روغن یکدست شوند و نباید بیش از حد تفت دهیم که رنگ آرد خیلی تیره شود.

مرحله چهارم​

چون با اضافه کردن شیره رنگ حلوا تیره تر هم خواهد شد. حالا مخلوط شیره را در سه مرحله به آرد و روغن اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. در این مرحله باید حدود ۱۰ دقیقه حلوا را هم بزنیم تا یکدست شود.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5

مرحله پنجم​

توجه داشته باشید که شیرینی این حلوا نسبت به حلوای معمولی کمتر است و اگر حلوا را شیرین دوست دارید می توانید یک یا دو قاشق غذاخوری شکر به مواد حلوا اضافه کنید. در آخر حلوا را به ظرف مورد نظرمان منتقل کرده و تزیین می کنیم.
منبع: چی‌شی
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
4
بازدیدها
39
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
39
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
67
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
49

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا