غذای ملل غذای ملل | نان زعتر

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,363
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #11

مرحله ۹: ریختن مخلوط زعتر و روغن زیتون روی خمیر و پخش کردن آن​

در هنگام پهن کردن خمیر دقت کنید لبه‌های خمیر را به همان شکل باقی بگذارید و فقط قسمت وسط خمیر را پهن کنید تا بتوانید به راحتی روی آن از مخلوط مواد بریزید، بعد از آن با قاشق مقداری از مخلوط زعتر و روغن زیتون را روی خمیر بریزید و با پشت قاشق پخش کنید.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,363
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #12

مرحله ۱۰: استراحت کردن خمیر و اسپری کردن آب روی آن​

مخلوط زعتر و روغن زیتون باید روی سطح خمیر کاملاً پخش شود، سپس اجازه دهید تا خمیر به همان حالت به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بماند، استراحت کند و مخلوط مواد به خورد خمیر برود، بعد از این زمان مقداری آب روی سطح خمیرها اسپری کنید تا در هنگام پخت بخار کنند.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,363
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #13

مرحله ۱۱: قرار دادن خمیرها در فر از قبل گرم شده​

سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید، یا یک ورقه نسوز را روی سطح صاف بگذارید و خمیرها را با فاصله در سینی فر یا روی ورقه نسوز بگذارید سپس سینی فر یا ورقه نسوز را در فر که از ۱۵ دقیقه قبل کاملا گرم شده است قرار دهید تا نان‌ها بپزند و آماده شوند.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,363
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #14

مرحله ۱۲: تنظیم دمای فر و پختن خمیرها در فر​

بعد دمای فر را روی ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا خمیرها به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزند و آماده شوند، بهتر است که سینی فر را در طبقه بالا نزدیک المنت بالایی قرار دهید اگر سینی فر را قبل از قرار دادن خمیر روی آن، گرم کرده باشید بهتر است.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,363
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #15

مرحله ۱۳: بیرون آوردن سینی از فر بعد از پخت نان‌ها​

اگر زمان پخت ۱۲ دقیقه هم طول بکشد ایرادی ندارد، اما بیشتر از آن باعث می‌شود که بافت خمیر خشک شود و در نتیجه نان کیفیت مطلوبی نداشته باشد، بعد از این که نان خوب پخت و آماده شد، سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,363
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #16

مرحله ۱۴: چیدن برش‌های نان زعتر در ظرف مناسب و سرو آن‌ها​

سپس نان زعتر را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید تا خنک شود، بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان نان را برش دهید چند برش از نان را داخل ظرف مناسب بچینید و این نان خوش طعم را در وعده صبحانه همراه با کره، مربا و چای داغ سرو کنید.
منبع: در نهایت
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
3
بازدیدها
46
پاسخ‌ها
14
بازدیدها
99
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
70
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
48
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
59
عقب
بالا