متفرقه متفرقه | خواص آب خیارشور

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
دفعه بعد هنگامی که قوطی خیارشوری که خریداری کرده اید خالی شد آب آن را دور نریزید. آب خیارشور خواص زیادی برای سلامتی شما داشته که از خواندن آنها تعجب خواهید کرد.
نوشیدن آب خیارشور فواید متعددی برای سلامتی دارد، مانند تسکین درد و تنظیم قند خون. همچنین یک جایگزین عالی برای نوشیدنی های ورزشی شیرین است. ادامه مطلب را بخوانید تا از فواید مختلف این نوشیدنی نمکی باخبر شوید.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
البته باید توجه داشته باشید که نوع خیارشوری که خریداری می کنید در این زمینه بسیار مهم است. تلاش کنید تا از انواع طبیعی خریداری کرده و محصول شما فاقد رنگ مصنوعی و همچنین مواد نگهدارنده باشد.
آب خیارشور سرشار از باکتری های مفید برای روده است. در فرایند تخمیر این باکتری ها درون آب خیارشور به وجود می آیند. باکتری های مفید روده در فرآیند هضم نقش بسیار زیادی داشته و در سیستم ایمنی و حتی خلق و خو نیز تاثیر دارد.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
آب خیارشور همچنین سرشار از الکترولیت است که می تواند به بازیابی تعادل مایعات در بدن بعد از تعریق ناشی از ورزش کمک کند. آب خیارشور می تواند سطوح سدیم، پتاسیم و منیزیم را در بدن بازگرداند.
نوشیدن این نوشیدنی نمکی همچنین می تواند به تنظیم قند خون شما کمک کند. در واقع تحقیقات نشان داده است که آب خیارشور نه تنها قند خون را کاهش داده بلکه به تنظیم سطح انسولین نیز کمک می کند.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
علاوه بر موارد گفته شده در صورتی که فرآیند تهیه خیارشور با سرکه انجام گرفته باشد نوشیدن آن می تواند باعث کاهش وزن شود. تحقیقات نشان داده است که افرادی که به طور منظم سرکه مصرف می کنند وزن بیشتری را در مقایسه با دیگران از دست می دهند.
در انتها به این نکته توجه داشته باشید که نوشیدن بیش از حد آب خیارشور می تواند به افزایش میزان سدیم در بدن شما بیانجامد. دقت داشته باشید که اگر دچار مشکلاتی مانند فشار خون هستید مصرف آن را تحت نظر یک متخصص انجام دهید.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5

خیار شور چیست؟​

خیار شور ماده‌ی غذایی سالم و فوق‌العاده‌ای است که سرشار از مواد مغذی، حاوی کالری اندک، و هم‌چنین، منبع غذایی عالی برای باکتری‌های مفید موجود در معده است که از این نظر، به عنوان ماده‌ی غذایی پریبیوتیک شناخته می‌شود.
با وجود این، آن‌چه هنوز بسیاری از آدم‌ها نمی‌دانند این است که شور انداختن، اساسا، به نوع خاصی از روش نگهداری از مواد غذایی اشاره دارد که در این فرایند، از انواع مختلفی از میوه‌ها، چاشنی‌ها، و سبزی‌ها استفاده می‌شود. وقتی صحبت از شور به میان می‌آید، بیش‌تر آدم‌ها فکر می‌کنند محتوای آن فقط می‌تواند خیار باشد؛ با این حال، از انبه و بسیاری دیگر از محصولات برای تهیه‌ی شور استفاده می‌شود.
بیش‌تر انواع شور با استفاده از ترکیب نمک، فلفل، و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6

جدول ارزش غذایی خیار شور (به ازای یک فنجان، خرد شده)​


ماده‌ی مغذیمیزان موجوددرصد ارزش روزانه
کالری۱۷.۲
مجموع کربوهیدرات۳.۷ گرم
فیبر غذایی۱.۶ گرم۶ درصد
ویتامین A۲۶۲ واحد بین‌المللی۵ درصد
ویتامین C۱.۱ میلی گرم۲ درصد
ویتامین K۵۵.۸ میکرو گرم۷۰ درصد
کلسیم۶۰ میلی گرم۶ درصد
آهن۰.۵ میلی گرم۳ درصد
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7

فواید خیار شور برای سلامتی​

۱. منبع عالی برای آنتی‌اکسیدان​

علاوه بر ویتامین‌ها، ترکیبات زیست‌فعال بسیاری در میوه‌ها و سبزی‌ها یافت می‌شوند که دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی هستند، ولی متاسفانه با روش‌های سنتی تهیه و نگهداری مواد غذایی از بین می‌روند. دلیل این اتفاق این است که چنین ترکیباتی به حرارت حساس هستند، و تحت تاثیر دمای بالا تجزیه یا غیر فعال می‌شوند. با این حال، فرایند تهیه‌ی شور از این اتفاق جلوگیری می‌کند؛ زیرا در این روش، میوه‌ها و سبزی‌ها در یک محلول، بدون نیاز به پخته شدن، با هم ترکیب می‌شوند؛ و به این ترتیب، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این مواد غذایی به طور کامل حفظ می‌شوند. مصرف آنتی‌اکسیدان به میزان کافی باعث کاهش آسیب‌های ناشی از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8

۲. بهبود وضعیت گوارش​

همه‌ی ما می‌توانیم از داشتن دستگاه گوارشی قوی و سالم بهره‌مند باشیم؛ با این حال، گاهی اوقات بسیاری از ما به دلیل عدم تعادل در رشد باکتری‌ها یا مصرف ناکافی فیبر دچار اختلالات معده و روده می‌شویم. خوشبختانه، خیار شور می‌تواند به حل هر دوی این مشکلات کمک کند. با این که سرکه به کاهش سرعت رشد کلنی‌های باکتری کمک می‌کند، برای تهیه‌ی خیار شور زمان کافی برای رشد باکتری‌های پروبیوتیک در این ماده‌ی غذایی تخمیری وجود دارد. به علاوه، خیار شور به خودی خود یک ماده‌ی پریبیوتیک محسوب می‌شود؛ بنابراین، برای بهره‌مندی از فواید آن لازم نیست منتظر بمانید تا به طور کامل جا بیفتد؛ یعنی هر زمان که بخواهید می‌توانید آن را مصرف کنید. هم‌چنین، میوه‌ها و سبزی‌ها نیز به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9

۳. کمک به کنترل دیابت​

خیار شور طبیعتا ماده‌ی غذایی کم کالری و کم کربوهیدراتی است؛ به همین دلیل به عنوان ماده‌ی غذایی خوبی برای بیماران مبتلا به دیابت به شمار می‌رود. ولی خیار شور فواید بیش‌تری برای این بیماران به همراه خواهد داشت. هموگلوبین گلیکوزیله، هموگلوبینی که به گلوکز چسبیده است، به عنوان شاخصی برای کنترل بلند مدت قند خون به شمار می‌رود؛ هر چه عدد آن بیش‌تر باشد، نشان‌دهنده‌ی کنترل نامناسب گلوکز در یک دوره‌ی زمانی طولانی خواهد بود. به اعتقاد برخی از متخصصان، اسید استیک در ترکیب با میوه‌ها یا سبزی‌ها می‌تواند سطوح هموگلوبین گلیکوزیله را بهبود ببخشد؛ این مسئله به بهبود کنترل قند خون منجر خواهد شد.
 

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,876
پسندها
9,443
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10

۴. بهبود وضعیت سلامت کبد​

با این‌که بسیاری از انواع شورها می‌توانند با بهبود عملکرد کبد به دفع سموم از خون کمک کنند، استفاده از انگور فرنگی در شور تاثیر ویژه‌ای در کمک به کارکرد کبد دارد و می‌تواند مسمومیت کبدی را خنثی کند. طبق شواهد تجربی، این مسئله به افراد الکلی کمک می‌کند، هم‌زمان با پیروی از برنامه‌های ترک الکل، از تحمل آسیب‌های کبدی پیشگیری کنند
 
عقب
بالا