دسر دسر بلژیکی

  • نویسنده موضوع .ARNI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 32
  • کاربران تگ شده هیچ

.ARNI

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/7/23
ارسالی‌ها
331
پسندها
674
امتیازها
4,233
مدال‌ها
8
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
از جمله دسر های مدرن و بسیار خوشمزه است که با ذائقه ما ایرانی ها بسیار هماهنگ است و می توانید به راحتی و به صورت قالبی این دسر جذاب و زعفرانی را تهیه کنید. همان طور که از نام این دسر پیداست برای کشور بلژیک‌ می باشد و در بعضی از رسپی ها به نام موس بلژیکی نیژ نام برده شده است. شما می توانید این دسر زعفرانی خوش رنگ را برای مهمانی و پذیرایی خود استفاده کنید. اگر دوست دارید طعم و مزه جدیدی از دسر ها را امتحان کنید دسر بلژیکی را تهیه کنید. این دسر بافت نرم و‌‌ کرمی دارد و شما هرچقدر بیشتر زعفران اضافه کنید رنگ دسر تیره تر و زردتر خواهد شد.
 

.ARNI

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/7/23
ارسالی‌ها
331
پسندها
674
امتیازها
4,233
مدال‌ها
8
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مواد لازم برای تهیه دسر بلژیکی​

  • شیر ۲ پیمانه
  • پنیر مارسکارپونه ۲۰۰ گرم
  • بستنی زعفرانی ۱ پیمانه
  • دنت زعفرانی ۲ عدد
  • شکر ۳ ق فذا خوری
  • خامه فرم گرفته ۱۵۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۳ ق غذا خوری
  • آب سرد ۱/۳ پیمانه
  • زعفران غلیظ و دم کرده به مقدار لازم
 

.ARNI

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/7/23
ارسالی‌ها
331
پسندها
674
امتیازها
4,233
مدال‌ها
8
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله اول: بن ماری
ابتدا خامه قنادی را از قبل بیرون قرار دهید تا نیمه یخی شود. سپس با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. ژلاتین را روی آب سرد ریخته و صبر کنید تا اسفنجی شود، سپس روی حرارت کتری قرار دهید تا بن ماری شوپ و ذرات ژلاتین آب شود یا می توانید برای ۱ دقیقه ژلاتین را در مایکروفر قرار دهید.
 

.ARNI

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/7/23
ارسالی‌ها
331
پسندها
674
امتیازها
4,233
مدال‌ها
8
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
مرحله دوم: جوشاندن مواد
شیر و شکر را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر خوب ذوب شود. سپس زعفران از قبل دم کرده را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه دیگر از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
 

.ARNI

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/7/23
ارسالی‌ها
331
پسندها
674
امتیازها
4,233
مدال‌ها
8
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه پنیر و بستنی را داخل یک کاسه ریخته و با هم زن بزنید تا یکدست شود. سپس مخلوط شیر و شکر خنک شده را اضافه کنید و آرام آرام مواد را هم بزنید. سپس خامه قنادی را به همراه دنت و ژلاتین خنک شده اضافه کنید.
 

.ARNI

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/7/23
ارسالی‌ها
331
پسندها
674
امتیازها
4,233
مدال‌ها
8
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
مرحله چهارم: تهیه دسر بلژیکی
در ادامه مواد را باید خوب فولد کنید به طوری که خامه داخل مواد خوب یکدست شود و گلوله گلوله نشود. قالب مورد نظر را کمی چرب کنید. این دسر به دلیل داشتن خامه به راحتی از قالب جدا می شود. سپس مواد را داخل قالب ریخته و برای ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس دور تا دور قالب را با چاقو آزاد کنید و روی دیس مورد نظر برگردانید و تزیین کنید. نوش‌ جان
 

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 1)

عقب
بالا