- تاریخ ثبتنام
- 23/6/18
- ارسالیها
- 6,845
- پسندها
- 44,530
- امتیازها
- 92,373
- مدالها
- 39
- سن
- 20
سطح
39
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
1. ﺣﺪﻭﺩﺍً 15-18 ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻋﯿﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻋﺪﺱ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﺎ ﺁﺏ ﭘﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﺩﻣﺎﯼ ﺍﺗﺎﻕ ﺑﻤﺎﻧﺪ.
2. ﻋﺪﺱ ﻣﻌﻤﻮﻻﻥ ﺁﺏ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺟﺬﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ. ﮔﺎﻫﯽ ﭼﮏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺁﺏ ﻋﺪﺱ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻡ ﺗﺎ ﻋﺪﺱ ﻫﺎ ﺟﻮﺍﻧﻪ ﺑﺰﻧﻦ.
( ﮔﻨﺪﻡ ﯾﺎ ﻋﺪﺱ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﺏ ﺟﻮﺍﻧﻪ ﻧﻤﯿﺰﻧﺪ. ﻓﻘﻂ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺎﻣﻼ ﺧﯿﺲ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ. ﻭﻗﺘﯽ ﻋﺪﺱ ﻫﺎﯼ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺭﺍ ﻻﯼ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﻧﻢ ﺩﺍﺭ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺟﻮﺍﻧﻪ ﺯﺩﻥ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ.)
ﺑﻬﺘﺮ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺁﺏ ﻋﺪﺱ ﺭﺍ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻋﻮﺽ ﮐﻨﯿﻢ ﭼﻮﻥ ﺗﺮﺷﯿﺪﻩ ﻭ ﮐﻒ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.
4. ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﮐﻪ ﻋﺪﺱ ﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﮐﻤﯽ ﺟﻮﺍﻧﻪ ﺯﺩﻧﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺁﺑﮑﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻓﻬﺎﯼ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ
5. ﺭﻭﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﺣﻮﻟﻪ ﯼ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺁﺏ ﺑﭙﺎﺷﯿﻦ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺟﺎﯼ ﮐﻪ ﻧﻪ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.