غذای ملل آموزش تصویریِ پیتزا لقمه‌ای با گوشت و کلم بروکلی

  • نویسنده موضوع dinaz
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 411
  • کاربران تگ شده هیچ

dinaz

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
5/4/17
ارسالی‌ها
58
پسندها
43
امتیازها
73
مدال‌ها
1
سن
44
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
آموزش تصویریِ پیتزا لقمه‌ای با گوشت و کلم بروکلی
این پیتزاهای لقمه ای کوچک و جذاب را به عنوان یک میان وعده ی محبوب کودکان یا یک فینگر فود آسان برای میهمانی بعدی تان درست کنید. ما معمولاً این پیتزا های لقمه ای را کنار یک کاسه سس پیتزا سرو می کنیم تا اگر کسی خواست لقمه ی خود را در آن بزند.

مواد لازم:

  • پنیر چدار نصف فنجان (رنده شده، ۲ درصد چربی)
  • گوشت دودی ۳/۴ فنجان (خرد شده)
  • کلم بروکلی ۳/۴ فنجان (خرد شده)
  • سس گوجه فرنگی ۱ فنجان (سس پیتزا یا سس پاستا)
  • خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد (زده شده)

1315815_654.jpg


طرز تهیه:

1- فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

.ARMIN

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
13/5/19
ارسالی‌ها
11,805
پسندها
5,891
امتیازها
60,919
مدال‌ها
23
سطح
18
 
  • #2
پیتزا لقمه‌ ای جزء فینگرفودهای جذاب در مهمانی‌ها و تولدهاست. تهیه این غذا راحت بوده و با کمی خلاقیت می‌توان لقمه‌های پیتزای جذابی در منزل تهیه کرد.
پیتزا لقمه

- پیتزا از جمله غذاهای فرنگی بوده که خیلی سریع جای خود را در بین سفره ایرانیان پیدا کرد. این غذا در سراسر دنیا طرفدار داشته و به سبک‌های مختلفی نظیر انواع پیتزا ایتالیایی و آمریکایی، پیتزا مکزیکی تند با نان تورتیلا و پیتزا دریایی تهیه می‌شود. پیتزا لقمه‌ ای نیز یکی از سبک‌های جدید پیتزا بوده که در واقع مانند دیگر پیتزاهای خانگی با تاپینگ‌های متفاوت مثل گوشت، مرغ، ژامبون و ... پخت می‌شود. ما در این مقاله قصد داریم دو روش برای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .ARMIN
عقب
بالا