داروشناسی کدام سبزیجات با پختن خاصیت بیشتری دارند؟!

  • نویسنده موضوع ^Maryam^
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 326
  • کاربران تگ شده هیچ

^Maryam^

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
9/7/17
ارسالی‌ها
2,442
پسندها
3,754
امتیازها
28,773
مدال‌ها
4
سطح
10
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
سلامت نیوز: بر خلاف تصور عموم که حرارت دادن و پختن سبزیجات منجر به از دست رفتن ویتامین ھا آنزیم ھای مفید موجود ‏آن‌ها می‌شود، ‏تحقیقات نشان می دھند که پختن در مواردی با از بین بردن دیواره سلولی سبزیجات، جذب مواد ‏مغذی موجود در آنها را آسان‌تر ‏می‌کند.‏


به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه خبری سلامانه از ‏prevention‏ در اینجا 5 نمونه سبزی که با حرارت دیدن، خاصیت سلامتی ‏بیشتری دارند، ‏معرفی شده‌اند:‏


ھویج: پختن ھویج در واقع، میزان جذب بتا کاروتن موجود در آن را که برای تقویت سلامت چشم ضروری است، در ‏بدن افزایش می ‏دھد.‏


گوجه فرنگی: خوردن گوجه فرنگی به صورت خام باعث می‌شود که فقط ۴ درصد از آنتی اکسیدان فوق العاده ‏ارزشمند لیکوپن بھرمند ‏شویم. علت این است که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ^Maryam^
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Shaparak

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا