غذای محلی طرز تهیه | آش ماسوآ

  • نویسنده موضوع -Atlas
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 64
  • کاربران تگ شده هیچ

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,489
پسندها
27,927
امتیازها
83,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه آش ماسوآ لری

با اینکه آش رشته یکی از پرطرفدارترین آش‌ها است ولی به خاطر داشتن حبوبات زیاد و رشته معمولا خوردن آن برای شام از سوی متخصصان تغذیه توصیه نمی‌شود.

پس اگر طرفدار آش هستید، به فکر آش سبک‌تری باشید. آش ماسوآ از همین آش‌هاست. این آش مربوط به استان لرستان است و آن را هم به صورت داغ و هم به صورت سرد سرو می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه آش ماسوآ لرستانی

...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Atlas
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,489
پسندها
27,927
امتیازها
83,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

دستور پخت آش ماسوآ:

۱. ابتدا حبوبات شامل نخود و لوبیا را از چند ساعت قبل یا یک شب تا صبح خیس کنید. در ضمن آب حبوبات خیس شده را چندین بار عوض کنید. با این کار نفخ حبوبات گرفته می‌شود.

۲. بلغور گندم را هم پاک کرده و پس از شستن خیس کنید. برای اینکه بلغور زودتر بپزد بهتر است آن را هم از شب قبل خیس کنید. حالا نوبت به اسفناج می‌رسد. اسفناج‌ها را درشت خرد کنید. البته اگر از اسفناج‌هایی با برگ‌های ریز تهیه کرده‌اید، فقط کافی است آنها را نصف کنید.
 
امضا : -Atlas
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Atlas

سرپرست تالار عمومی + گوینده انجمن
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
8,489
پسندها
27,927
امتیازها
83,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
۳. قابلمه‌ای مناسب آماده کرده و ابتدا حبوبات را در آن بپزید، سپس اسفناج و بلغور را به آن اضافه کنید. شعله اجاق‌گاز را کم کنید و بگذارید آش خوب جا بیفتد.

۴. در این فاصله پیازها را پوست کنده و خلالی خرد کنید. سپس آنها را در روغن سرخ کنید. البته حین سرخ کردن پیاز، مقداری هم زردچوبه اضافه کنید. بعد از آماده شدن پیازداغ دو سوم آن را به آش اضافه کنید و بقیه را برای تزئین روی آش کنار بگذارید. مقداری هم نعناداغ و سیرداغ آماده کنید و برای تزئین نگه دارید.

۵. کشک را هم بعد از جوشاندن، در یک ربع آخر پخت آش بیفزایید. بعد از اینکه آش جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و با پیازداغ، نعناداغ و سیرداغ تزئین کنید.
منبع: مجله تصویر زندگی
 
امضا : -Atlas
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
63
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
105
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
105
پاسخ‌ها
11
بازدیدها
128
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
108
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
55
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
99
عقب
بالا