غذای محلی طرز تهیه‌ی ماهی با رب انار

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 124
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1649244950145.png

ماهی با سس رب انار یکی از انواع غذاهای خوشمزه شمال کشورمان است که معمولا در فصل پاییز تهیه می شود. این غذای خوشمزه که طعمی ترش مزه دارد را می توانید به همراه سبزی پلو سرو کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
فیله ماهی۶۰۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
دانه انار۱ پیمانه
رب انار۱ قاشق غذاخوری
آب نارنج½ لیوان
شنبلیله خشک½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه ماهی خوشمزه و مخصوص با سس رب انار ابتدا باید ماهی را طعم دار کنیم، برای این منظور ماهی را به صورت فیله شده خرد می کنیم. توجه داشته باشید که بهتر از ماهی های بزرگ برای تهیه این غذا استفاده کنیم.



مرحله دوم​

پس از اینکه ماهی را به خوبی شستیم، آنرا خشک می کنیم و درون یک سینی مناسب قرار می دهیم. در ادامه درون یک کاسه کوچک مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه ماهی، شنبلیله پودر شده و ۱ قاشق غذاخوری روغن می ریزیم.



مرحله سوم​

حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس با دست مواد را روی فیله های ماهی ماساژ می دهیم تا طعم دار شوند. در ادامه فیله های ماهی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا