غذای محلی طرز تهیه‌ی ماهی شکم پر

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 108
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1649245130480.png
ماهی شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی سفید۱ عدد بزرگ
پیاز۴ عدد بزرگ
سیر۴ حبه
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
مغز گردو۴ قاشق غذاخوری
سبزی معطر۴ قاشق غذاخوری
زرشک۱ قاشق غذاخوری
رب انار۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
رب ازگیل۱ قاشق...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه ماهی شکم پر خوشمزه ابتدا ماهی را پاک می کنیم و پس از شستشو کنار می گذاریم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه یکی از پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.



مرحله دوم​

در این مرحله آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و تخم گشنیز به پیاز خرد شده اضافه می کنیم و مواد را با دست مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس ماهی را به کاسه اضافه می کنیم.



مرحله سوم​

حالا مواد را روی گوشت ماهی ماساز می دهیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ماهی طعم دار شود. در همین حین به سراغ آماده کردن مواد میانی ماهی می رویم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا