غذای سنتی طرز تهیه‌ی شامی لوبیا سفید و اسفناج

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 143
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1655018419746.png
مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سفید۱ پیمانه
اسفناج۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد کوچک
سیر (اختیاری)۲ حبه
پودر سوخاری۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
زردچوبه¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
مواد لازم برای سس ماست
ماست غلیظ۱ پیمانه
سیر۱ حبه
آب لیمو ترش تازه۲ قاشق...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه شامی لوبیا سفید و اسفناج خوشمزه در ابتدای کار لوبیا سفید را می شوییم، سپس درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم. در ادامه اجازه می دهیم لوبیا سفید به مدت ۲۴ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد.


مرحله دوم​

برای اینکه نفخ لوبیا سفید بهتر گرفته شود، در طی این مدت آب درون کاسه را چندین مرتبه تعویض می کنیم. پس از گذشت ۱ روز لوبیا سفید را آبکشی می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.



مرحله سوم​

در ادامه ۳ تا ۴ پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا اجازه می دهیم لوبیا سفید به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و آب درون قابلمه کشیده شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,094
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله هفتم​

حالا پودر سوخاری را کنترل شده به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر بدست آمده منسجم و یکدست شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم.



مرحله هشتم​

در این مرحله اجازه می دهیم روغن مایع به خوبی گرم شود، سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه شامی بر می داریم و در دست به صورت گرد فرم می دهیم. در ادامه شامی فرم داده شده را درون پودر سوخاری قرار می دهیم.



مرحله نهم​

پس از اینکه پودر سوخاری سطح شامی را پوشش داد، آن را در روغن انداخته، سپس اجازه می دهیم یک طرف آن سرخ شود. زمانی که یک طرف شامی به طور کامل سرخ شد، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا